Hoe voeg ik mijn herkomstonderzoek toe aan mijn kaart

Heel simpel.

1. Zorg ervoor dat de locatie van je onderzoek en het herkomstonderzoek in Mapalize staan.
  2. Maak vanuit de desbetreffende locatie een kaart of open een bestaande kaart in de Mapalizer en pin daar je locatie.
  3. Klik op dit icoon en zet het schuifje herkomstonderzoek aan. Voeg nu het onderzoek aan je kaart toe.

Let op! Herkomstonderzoeken importeer je op postcodeniveau en worden zichtbaar als je kaartweergave op postcode, woonplaats, gemeente of provincie staat. (Dus niet zichtbaar op buurt niveau)

Tip! Vind soortgelijke gebieden buiten je gemaakte kaart om. Zoals bijvoorbeeld van je best lopende vestiging.

Locate your business!