Hoe maak ik een nieuw gebied vanuit mijn favorieten?

Heel simpel.

In je dashboard klik je op je accountnaam en vervolgens op favorieten. Hier vind je alle gebieden terug die je opgeslagen hebt.

Selecteer de gewenste gebieden, klik op ‘acties’ en ‘nieuw gebied maken’. Of maak direct een nieuwe kaart met je geselecteerde favorieten door bij ‘acties’ op ‘nieuwe kaart maken’ te klikken. Volg nu de gevraagde stappen.

Samengestelde gebieden worden in het hoofdmenu “gebieden” opgeslagen. Nieuwe kaarten worden in het hoofdmenu ‘kaarten’ opgeslagen. Bekijk daar alle gebiedskenmerken.

Klik hier om te lezen hoe je gebieden opslaat in je favorieten.