Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Allereerst, jammer dat je gaat!

Om je abonnement op te zeggen klik in je dashboard op je accountnaam en in het tabblad details op abonnement.

Klik op ‘beheer met Stripe’. Je wordt nu doorgelinkt naar onze payment provider Stripe, hier kan je eenvoudig je abonnement opzeggen.

Let op! Tot het einde van je facturatieperiode kan je nog steeds inloggen in Mapalize.

Als je van gedachten verandert, kun je het abonnement opnieuw activeren.