Hoe exporteer ik gegevens?

Gebiedskenmerken kan je exporteren vanuit locaties, kaarten en (verzorgings)gebieden.

Ga in je dashboard of hoofdmenu naar locaties, gebieden of kaarten. Klik op om de details op te vragen waarvan je kenmerken wilt exporteren.

Open het tabblad kenmerken en klik op exporteren. De gegevens worden nu geëxporteerd naar een .csv Excel-bestand.

Let op! Alleen met het Pro abonnement kan je gegevens exporteren.