Wat kan ik met kaarten?

Mapalize heeft meer dan 4 miljoen gebiedskenmerken opgeslagen voor heel Nederland. Maak een kaart met je eigen verzorgingsgebied of interessegebieden.

Zoek naar buurten, postcodes, plaatsen, gemeenten en/of provincies. Open kaarten in de Mapalizer en selecteer (detail) gebiedskenmerkfilters en maak zo je eigen gebiedsprofielen.

Pin je eigen vestigingen op de kaart en vind soortgelijke gebieden met gebiedskenmerken zoals van je best lopende vestiging. Analyseer risicogebieden, start een gedegen marktonderzoek, vind gebieden waar je een nieuw project of bijvoorbeeld een marketingcampagne kan starten.

Deel gegevens binnen een team of exporteer ze gemakkelijk. De mogelijkheden binnen Mapalize zijn eindeloos.

Locate your business!