Soortgelijke gebieden vinden in de Mapalizer.

Maak of open een opgeslagen kaart in de Mapalizer.

Selecteer 1 of meerdere (detail) filters middels: . Klik in je kaart op een interessant gebied en daarna op het . Volg de gevraagde stappen en krijg soortgelijke gebieden te zien buiten je gemaakte kaart.

Tip! speel met de percentages die gevraagd worden!

Wanneer je op een vergelijkbaar gevonden gebied klikt, zie je o.a. wat het overeenkomst percentage is, de afstand tot je oorspronkelijk geselecteerde gebied, inwonersaantal etc. Open het gebied met het icoon om alle gebiedskenmerken te zien.

Tip 2! Direct zien welke gebieden je toegepaste filters gemeen hebben? Maak een doorsnede!

Tip 3! Vind soortgelijke gebieden ook zonder de Mapalizer.

Tip 4! Voeg je best lopende locatie(s) toe aan je kaart en vind soortgelijke gebieden!

Handig! Sla interessante gebieden op bij je favorieten en maak een nieuw samengesteld gebied.