Hoe importeer ik mijn locaties?

Ga via je dashboard of hoofdmenu naar locaties.

Voor het handmatig toevoegen druk je op het + teken.

Voor het importeren klik je op “importeren”. Upload je eigen bestand of ons Excel sjabloon.

Tip! Gebruik het sjabloon, zodat je precies weet welke gegevens er nodig zijn om locaties juist importeren.

Handig! Wij zetten het adres (straatnaam, huisnummer en plaats zijn voldoende) om in latitude en longitude coördinaten. Vind deze terug bij je locatiedetails ().

Lees ook ‘kan ik vanuit mijn locatie een kaart maken?’ en ‘kan ik gebiedskenmerken inzien van mijn locatie zonder kaart aan te maken?’