Hoe vergelijk ik gebieden?

Heel makkelijk!

1. Ga naar ‘gebieden’ in het hoofdmenu en gebruik de ‘uitgebreid zoeken’ functie om gebieden te zoeken of open een al opgeslagen gebied. Klik op om detailgegevens te bekijken. In het tabblad ‘kenmerken’ druk je op ‘acties’. Nu kun je dit gebied toevoegen aan de vergelijker.
  2. Open een kaart in de Mapalizer en selecteer daar gebieden. Doe dit door op een gebied te klikken en vervolgens te gebruiken.
  3. Ga naar je favorieten. Dit doe je door in het dashboard op je naam te klikken en vervolgens op favorieten. Selecteer nu gebieden die je met elkaar wil vergelijken. Klik op ‘acties’ en op ‘voeg toe aan vergelijker’.

Heb je gebieden aan de vergelijker toegevoegd? Ga dan in het hoofdmenu naar “vergelijker”. Op deze manieren kan je gebieden met elkaar vergelijken.

Check hier hoe de vergelijker werkt.